vineri, 10 iunie 2011

Ce-ți pregătește vara aceasta

Vara suntem mai fericite, mai frumoase si parca mai sanatoase. Radem mai des pentru ca soarele face o mica magie in corpul nostru, eliberand mai multa serotonina, suntem mai stralucitoare cu pielea usor bronzata, "inarmate" cu acel aer unic de prospetime, accentuat de rochiile si fustele diafane, inflorate, valurite…
Imbraca haine colorate in nuante de curcubeu 24:24 sint in voga :D

Starea de spirit se afla in acorduri perfecte cu vremea placuta de afara, iar gandul la vacanta pe care o planuim chiar din ultima zi a scolii  ne face sa creionam repede planurile, nu de alta, dar macar sa stim exact cum stam. Ai grija sa nu te lasi furata de trecerea rapida a timpului si sa uiti sa te pregatesti asa cum se cuvine pentru intalnirea cu nisipul si marea. Nu trebuie decat sa parcurgi cativa pasi pentru a te transforma intr-o adevarata aparitie pe nisipul fierbinte. Vine vara bine-mi pare…De fapt pentru mine ia incepe anume astazi 00:00,cu doamne ajuta fara batai de cap si mai bine spus fara examene :) (caci astazi a fost ultimul ,rezultatele cred vor fi bune ),gata uite acum intr-adevar grijile la oparte si se incepe vacanta cea asteptata :D.
Vacanta :distractii ,maree ,soaree  si muuuuulte altele :D ,o perioada in care nu-ti faci griji de nimic si savurezi din plin  (exclud pe cei care dau bacu + clasele a 9-la ei vacanta se incepe un pic mai apoi:) )
La tine a venit vara, si cum e inceputul?
Soarele rasare mai devreme,apune mai tirziu ,pe la 23:30 inca se mai vede lumina afara ,insa e un semn ca a venit vara .Cel putin perioada .Nici nu ma indoiesc de faptul ca tuturor va place.Ca va aminteste" ca sinteti copii si aveti vacanta ", e frumos afara ,padure la iarba verde ,frigarui( lista e mare).
Weekend ,in zilele de vara te mai incurci cu cuvintul asta deoarece practic pentru unii in toate  ziele  weekend ,weekend ,weekend si nimic altceva...
Cum sa fii suparat sau trist cind afara este o astfel de vreme?
La desele persoane pe care le-am intrebat sa inceput cu fraza:

-"Debia e inceutul si cam greu de spus "
-"Sunt asa de grasa ,vreu niste kg jos " ,daca vrei inainte nimic nu-i imposibil ,numai sa prezinte dorinta  :)
-"Cu examenele acestia  nici n-am observat ca e iunie ..
La toti e diferit ,insa la mai multi a fost<< e debia inceputul>> ,in faine totul pe parcurs!

Am dat toate examenle ,inca un motiv pentru care ma pot bucura ca vine vara :)Traieste-ti vara cu frumoase amintiri ,e doar o perioada care fuge foarte repede ,nu o rata ;)
Iar tie ce-ti pregateste vara acesta?
"Dragoste" ,"surprize","emotii ","fericire" ,"pasiune "sau "dragoste naiva de scurta durata"
Oricum savureza din vara la maxim :*


8 comentarii:

  1. heeeh nu pot spune ca cum mi-am dorit insa vedem pe parcurs ,am inca 2 luni de nebunii la dispozitie ,le dovdesc pe toate :)
    tu?,sper sa ai o vara cit mai placuta ):*

    RăspundețiȘtergere