sâmbătă, 29 octombrie 2011

"O inimă ce suferă e mereu în căutare ''

-Te-ai jucat vreodată cu sentimentele cuiva?
- ... aoleu ,numai nu zi că nu ...?
-Ai îndrăgostit pe cineva în tine, numai pentru a-ți demonstra ție însuți că e în puterile tale să-l faci să sufere și chestii de genu , ...revenim ,dacă ne gindim mai bine, ieșim la concluzia că ar fi ca o jucărie persoana dată, de care te folosesti, dupa care te plictisesti, e veche deacum dezgustatoare și ... etc
...nu o mai vrei.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiG8kd6-tfsroQ9MIhS4Eq0gbIdWmdvXN6JlYt84jqPf3DMxlmtAazX21uB1wduVNqMxiA9xuguIakt-N7kE3UiVCHiSkW9E3gJhw3YoE5vpSth8FVvoVrkx7CsfAsOHCh2zAm015_hgoQl/s1600/getImage+%252873%2529.jpg
- Uite că cu sentimetele nu e cam așa de usor cum pare. Să te joci cu sentimentele cuiva e ca și cum ai avea o inimă de piatră, a arata fațărnicia și în același timp egoismul care vine cu atâta nostalgie, dar totuși zimi că nu pare a fi interesant jocul :-unii preferă distracții ,relații fară obligații ...
de ce? le este  frică  de ceva ...? de sine însuși ...? de sentimentele lor ...sau mai bine spus de sentimente reciproce?
Am observat că mai mulți preferă relații libere ,deoarece nu îți asumi prea multe obligații adică în genere nu le asumi, este?-bine ...nu? cu atât mai bine ...etc.
Când îndrăgostești pe cineva știi exact că totul depinde de tine, durata relațiilor ,sunetele nesfârșite ,cu vorbe în vînt unde ești?, cu cine? , în ce ești îmbracată :D totul pînă la un timp.
Excepția este că jocul îl duci tu, el e doar "marioneta" își joacă rolul după care tu ca un adevărat regizor cauți noi actori, sună fain nu ?:) și nu-ți mai pasă de nimic, ești în căutare și punct... ,de ce atunci când ești trup și suflet pentru o persoană ea în loc să fie fericită alege să își bată joc și să te rănească ?Ca să răspund la întrebare, iubirea e o artă dar nu toți sunt artiști. Doar cei maturi își bat joc de sentimentele cuiva, își bat joc de persoana înocentă a carei singură greșeală e aceea că iubește ...
Iubirea e ceva spectaculos nu poate fi exprimată în cuvinte. Am început și eu să cred că undeva acolo îți e cineva scris, dar până a ajunge la el trebuie să te lovești de multe obstacole și să pierzi multe lacrimi. Noi singuri alegem și celor buni le dăm cu piciorul, ne batem joc de ei (fără să vrem uneori ) făcând alegerea care ne-ar făcea să suferim ...să știi că cel ce își bate joc suferă și el, în majoritatea cazurilor, numai nu arată ,nu are puterea să recunoască că iubeste, nu are putere spunând că-i pare rău.
Oamenii sunt complicați dar totuși ușor de citit ...
Nu uita una că se poate întoarce roata și anume tu poți fi o jucărie -marionetă -actor în viața unei persoane care la fel ca tine își joacă jocul ei și regulile pot fi altele...

p.s suferă cel ce iubeste, cel iubit își bate joc.

18 comentarii:

  1. Cuvintele tale sunt foarte adevarate... dar oamenilor degeaba le spui caci nu inteleg... zic ca au invatat din greseli, dar oare chiar invata?

    Ma indoilesc... iubirea asta e ciudata, dar ce-i drept nu poti scapa de ea! Nimeni nu scapa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ramin totusi de parerea ca nimeni nu se mai invata pe greselile altora ,pina nu le face sigur ,pina nu le afla pe pielea lui ,si chestii )merci :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai dreptate Caroloina...inveti din propiile greseli,din greseala altora poate nu o prea bagi in seama,dar cand tu ai gresit...alta data stii lectia.

    RăspundețiȘtergere
  4. si aceasta este posibil,dar nimic nu trece fara suferite ,si exista pentru a le depasi...

    RăspundețiȘtergere
  5. Cineva zicea "invata din greselile altora caci nu vei avea timp sa le traiesti tu pe toate" ...dar din pacate pana nu simti tu acel lucru nu iti dai seama de greseala. Is this the life!

    RăspundețiȘtergere
  6. toti stim acest cliseu al mortii despre iubire...

    RăspundețiȘtergere
  7. Îmi place abordarea asta a ta. Problematica e chiar soluţia... iubirea e rezolvarea suferinţei...asta doar în cazul în care e sinceră, eternitatea oricum iese din discuţie. Felicitări, îmi place.

    RăspundețiȘtergere
  8. nu-i fa altuia ce tie nu-ti place, roata isi poate intoarce oricand cursul.. e adevarat!

    "Iubirea e ceva spectaculos nu poate fi exprimata in cuvinte.Am inceput si eu sa cred ca undeva acolo iti e cineva scris ,dar pina a ajunge la el trebuie sa te lovesti de mult obstacole si sa perzi multe lacrimi" -true!

    RăspundețiȘtergere
  9. Frumos blog,frumos fundal,ma bucur ca te-am intalnit!:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Toti trecem prin asta, uneori avem mingea catre noi si totusi o lasam sa fuga iar alteori ne uitam la ea si totusi nu vrea sa vina la noi >:D<

    RăspundețiȘtergere