miercuri, 8 decembrie 2010

A venit iarna


Iubeam iarna. Dar acum o iubesc la fel cum ai iubi un soţ după ce ai aflat că te înseală. Dureros şi fără să vrei.
Iubesc iarna, poate prea mult. Dar nu şi pe cea de anul ăsta.
Nu.Încerc să nu mă gândesc la lucruri triste, cel puţin până mă mai las păcălită de soare că, Noiembrie nu o să mai vină.M-am săturat. De tot şi de toate. M-am săturat de universul ăsta tâmpit, în care reuşesc întotdeauna să vreau tocmai ce nu am şi să-mi treacă de îndată ce reuşesc să obţin. M-am săturat să aştept să-mi bată fericirea la uşă şi să mă întrebe unde naiba am fost atâţia ani. M-am săturat de frig, [...]De ceva vreme sunt un dezastru ambulant. Psihic vorbind. Cea mai proastă combinaţie între depresie, angoasă de separare şi PMS. Îi invidiez pe toţi cei din jurul meu, pentru simplu fapt că pot să plece. Eu n-am cum să fug de mine, aşa că rămân şi mă suport, aşa insuportabilă cum sunt. Zilele trecute zimbeam [...]Dacă spun că-mi miroase părul a vară, nu înseamnă că am cap doar ca să folosesc șampon. Nu sunt o carte pe care o termini de citit și o împrumuți mai departe și nu sunt un câine pe care-l muți la rude pentru că n-ai spațiu în curte. Atât !Mai sunt si astfel de momente.Doar un pic pierduta. Dar pana la urma, toti ne pierdem si regasim. Sau cine stie, poate ne regasim schimbati.Să ai o dimineață frumoasă. O zi liniștită. Un moment de pace, care să dureze întreaga noapte.(cred ca acum deseori exagerez si ma duc in eroare pe mine insa ceva straniu :) simt ca-mi place)Acum mă strădui să mă bag şi mai tare în ceaţă.De ce? singura nustiu banal nu?)!Nu cred ca ne intelegem.Sitii ca misterul este frumos. Dar sunt momente in care VREI sa fii fericita si incerci totul. Si nu merge. Orice ai face, nu da rezultate. E bosumflata, plictisita si iti vorbeste o data pe ora. Si atunci  simti ca nu mai nimeni langa tine.Si ca, orice ai face, o sa fie in starea aceea pana cand va iesi singura din ea.
Nu e de normalitate ci de o dorinta de ‘normal’, mai mult un ‘mi-ar placea’ , sau ‘ar fi placut daca’. Sa comunicam. Sa ne spunem ce avem pe suflet. Asa, cred eu, s-ar rezolva.E trist un pic dar am spus ca incep luna cu fericire ce poate fi mai frumos decit iarna[ cu multa multa zapada] [cu multe multe dulciuri] [cu multe multe sarbatori]

3 comentarii:

  1. fiecare persoana re momente cand se simte aiurea, sa zic asa...nu stiu daca e chiar cuvantul potrivit, si eu m-am simtit ieri sia zi cam naspa, dar vad ca incepe sa imi treaca.
    fericirea, oricat am cauta-o nu cred ca o vom gasi, dar daca stam putin sa ne gandim ne gaseste ea pe noi, pentru ca trecem de multe ori pe langa multe clipe fericite, si uitam ca bucuria era acolo, ne comportam de parca nu am fi intalnit fericirea si o cautam dar ea face deja pare din viata noastra trebuie doar sa apreciem timpul si sa ne bucuram de tot ce avem.

    sper sa treci peste, nu e usor, cel putin la mine nu e, la mine vin toate una peste alta, sper ca la tine sa nu fie asa.:D:D:D cred ca ma abat de la subiect;)) si scriu prea mult:D

    RăspundețiȘtergere
  2. si, imi place foarte mult poza de sus, iarna:X

    RăspundețiȘtergere